takartspace.jpg

Tak Art Space

Tak Art Space, met graslanden, boomgaard, prachtige bomen, een vijver, dieren, vogels en wilde bloemen, is een poëtische ontmoetingsplek .

Cultuur, natuur en ecologie komen er samen. Bioculturele diversiteit in optima forma. 

De Art Space herbergt een markante collectie van moderne en hedendaagse kunst en design en biedt ook kansen aan jonge kunstenaars.

In deze buitenlucht expositie en gallery met een verscheidenheid aan sculpturen en installaties worden universele maatschappelijke onderwerpen tastbaar en bespreekbaar dankzij de taal van de kunst.

Een kunstwerk dat je uitnodigt, uitdaagt en inspireert. Het is een inspiratiebron voor tal van nieuwe ideeën, creaties, projecten en samenwerkingen. 

En het vormt een ontmoetingsplek . Zo ontstaat hier een diepgaande en unieke kruisbestuiving.

Een bezoek aan onze tuin/beeldentuin/gallery is een totaalervaring waarbij natuur en de kunst ruimte biedt voor onbevangen nieuwsgierigheid, verbazing en bezinning.

De tijd staat stil. In het “Paradijs” kent men geen “tijd”.

De omgeving biedt harmonie door het ruisen van de bomen, het zingen van vogels, de bloemenpracht en niet te vergeten de waanzinnige wolkenluchten.

Je vindt ontspanning en geeft gedachten de ruimte en komt tot jezelf. Je bent uit de ruis van je eigen wereld. 

Dit is de ruimte die we nodig hebben als mens en die willen wij delen.

Hier wordt geleefd naar pure schoonheid en authenticiteit waar we allemaal naar opzoek zijn.

Een tuin nog volop in ontwikkeling en altijd in beweging. Apart is ook de "hedendaagse ijskelder" waarvan de heuvel beplant is met vaste planten.

Een verrassend “braamstuiksbinnenpad” die een mooi uitzicht geeft over het geheel.

 

TAK Art Space

Arnoudt Geerars & Brigitte Boss

Hessenmeer 88

3852 NZ Speuld 

+31622246546

info@takartspace.com

 

www.takartspace.com

 

Entree: € 3,00 p.p.

Geen honden toegestaan.

Parkeren op parkeerplaats of langs Hessenmeer.

Oppervlakte: 2 ha.

Fietsroute via Putten of Ermelo door prachtige Speulder/Sprielderbos richting Drie (Boshuis Drie) dan richting Speuld bij T-splitsing Gaderenseweg rechts, direct eerste links Speulderveld rechtdoor tot heide T-splitsing zandweg is Hessenmeer rechts 400 m nr 88.

 

Route A1 afslag Stroe / Garderen, in Garderen bij COOP volg Speuld over Garderenseweg na Houtdorp sla rechtsaf Koningsweg (zandweg) deze gaat bij heide over in Hessenmeer na 200 meter nr 88.

 

Vanuit Putten via Garderenseweg richting Garderen bij COOP volg Speuld over Garderenseweg na Houtdorp sla rechtsaf Koningsweg (zandweg) deze gaat bij heide over in Hessenmeer na 200 meter nr 88.

 

Route A28 afslag Harderwijk richting Apeldoorn N302 volgen op 2e rotonde afslag Speuld Garderenseweg 1e afslag links is Hessenmeer na 1km nr 88.